Reparation af erhvervsbiler tilbydes her

Trænger din varevogn til at blive repareret? Så står vi hos AK Auto ApS altid klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for faget. Vi er derfor i stand til at varetage mange forskellige opgaver inden for reparation af erhvervsbiler. Vi er beliggende i Ballerup, hvorfor vores kunder er fra området omkring Herlev og Rødovre. Dog servicerer vi selvfølgelig også på kunder uden for disse områder.

Uanset om der er tale om en bus, en varevogn eller en kassevogn, så kan vi foretage en professionel reparation. Vores værksted har nemlig lifte, der kan klare op til 18 tons løft. Vi varetager derfor både store og små former for reparation af erhvervsbiler her hos os. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du er på udkig efter professionel hjælp.

Vi har stor erfaring med reparation af kassevogne

Vi er et kompetent autoværksted med mange års erfaring i branchen. Vi har nemlig serviceret tilfredse kunder i mere end 25 år, hvor vi blandt andet har foretaget reparation af kassevogne.​

Alle bilmærker er velkomne her hos os, ligesom vi kan foretage reparationer af både nye og gamle biler.

Når vi foretager eksempelvis reparation af varevogn, anvender vi altid de nyeste og mest avancerede testanlæg på markedet. Dette er din sikkerhed for, at arbejdet bliver ordentligt. Vi tilbyder desuden altid fuld garanti på alle reparationer. I forbindelse med reparation af kassevogne eller reparation af bil, stiller vi derudover altid en god lånebil til rådighed.

Kontakt os gerne for at aftale nærmere

Vi tilbyder nogle særdeles gode erhvervsaftaler for alle virksomheder, der er interesserede. Her sørger vi for at lave en aftale, der matcher dine ønsker og behov.

Skal vi lave en aftale, er du velkommen til at kontakte os med det samme på telefon 

36 17 09 99,  mail akauto@akauto.dk eller via kontaktformularen. 

Kontakt os, og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Butiksinformation

Krogsbækvej 5
2610 Rødovre

CVR: 33576862

Ring til os nu: +45​ 3​6 1​7 09 99

E-mail: akauto@akauto.dk