Service på bil udført af kompetent autoværksted​

​Er du på udkig efter et professionelt autoværksted, som tilbyder billig, men professionel service på bil? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos AK Auto ApS tilbyder vi kompetent bilservice på alle typer af biler. Vores værksted er beliggende i Rødovre, men vi varetager også gerne opgaver for kunder i og omkring Ballerup og Herlev.

Når vi udfører service på bil, tjekker vi som det første altid antal kilometer på bilen samt årgang. Derefter servicerer vi den efter den pågældende bilfabriks forskrifter, årstal og kilometer. Vi tilbyder bilservice af alle typer af biler, også under garantiperiode. Alle ansatte på værkstedet er veluddannede og har de rette kompetencer til at udføre professionel service på bil uanset mærke.

Hvad koster service på bil?

Den nøjagtige pris på service på bil afhænger af bilens type. Derudover kommer det også an på, om der er eventuelle fejl og mangler, som skal ordnes, før bilen kan gå igennem syn. Vi sørger dog altid for at holde os opdaterede på markedspriserne

På måde kan vi tilbyde konkurrencedygtige og attraktive priser, hver gang du samarbejder med os.

Dette autoværksted har løst diverse opgaver for tilfredse kunder i mere end 25 år. Vi bygger vores forretning på høj kvalitet og god service. Derudover anvender vi altid de nyeste og mest avancerede testanlæg i vores arbejde med din bil. Du kan derfor trygt lade os foretage service på bil for dig. Vi stiller altid en gratis lånebil til rådighed, mens din bil er til service.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af bilservice for dig, så er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. Hos os er din bil i professionelle hænder, og vi giver gerne et godt tilbud på din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon 36 17 09 99 på mail akauto@akauto.dk eller via kontaktformularen. 

Vi vender straks tilbage.

Kontakt os i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Butiksinformation

Krogsbækvej 5
2610 Rødovre

CVR: 33576862

Ring til os nu: +45​ 3​6 1​7 09 99

E-mail: akauto@akauto.dk